P.S. Če ima kdo željo si bo tu pogledal, da ne bom nalagal vsakega dela posebej.
Kristina Admin
Število prispevkov : 6969 Registration date : 18/05/2008
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Sep 14, 2011 7:21 am
Hvala, dobro je to mobilno v teh časih, oz. vseh telenovel se ne da tako hitro pogledati ...
Ampak sem pa razočarana nad Roxanino vlogo, nekje v sredini je ... čisto nič njen stil, pa kaj je zdaj to? Škoda takšne igralke.
Mateo Admin
Število prispevkov : 10523 Age : 36 Registration date : 17/05/2008
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Sep 14, 2011 7:27 am
Cristina je napisal/a:
Hvala, dobro je to mobilno v teh časih, oz. vseh telenovel se ne da tako hitro pogledati ...
Ampak sem pa razočarana nad Roxanino vlogo, nekje v sredini je ... čisto nič njen stil, pa kaj je zdaj to? Škoda takšne igralke.
Tudi jaz....čisto brezvzena vloga....sej v bistvu mi nobena vloga ni všeč od teh notri...tudi glavna junakinja je totalno brezvezna, celotna novela mi ni všeč! Mogla bi igrati v stilu LA VIUDA JOVEN....sicer pa se bo verjetno po tej noveli končno odpravila v MIami, kjer se bo reaktivirala novela TALISMAN, kjer bo zlobnica-spet kaka tipična vvijeva! :S
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Sep 14, 2011 7:30 am
Mateo je napisal/a:
Cristina je napisal/a:
Tudi jaz....čisto brezvzena vloga....sej v bistvu mi nobena vloga ni všeč od teh notri...tudi glavna junakinja je totalno brezvezna, celotna novela mi ni všeč! Mogla bi igrati v stilu LA VIUDA JOVEN....sicer pa se bo verjetno po tej noveli končno odpravila v MIami, kjer se bo reaktivirala novela TALISMAN, kjer bo zlobnica-spet kaka tipična vvijeva! :S
Pa kakšna škoda res, samo "bodrios" še ostajajo za njo ... Škoda, da se ne odpravi v Mehiko; Azteca, Televisa ... a je morda prepozno?
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Sep 14, 2011 7:33 am
Cristina je napisal/a:
Mateo je napisal/a:
Cristina je napisal/a:
Pa kakšna škoda res, samo "bodrios" še ostajajo za njo ... Škoda, da se ne odpravi v Mehiko; Azteca, Televisa ... a je morda prepozno?
Mogoče....ne vem zakaj se ne odpravi na lov za kakšen DOBER film, ko si tako želi? Verjamem, da je ttežje, ker je manj priložnosti, predsvsem v vzla....ampak to ni A1 vloga...Glendo sem hvalil....ta vloga mi pa zaenkrat ni nič posebnega...ena ljubica več, k je noro zatrapana v poročenega moškega in želi, da se loči od žene.....zj ju je oba v svoji ordinaciji naročila in očitno bo vse povedla...
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Sep 14, 2011 7:36 am
Mateo je napisal/a:
Mogoče....ne vem zakaj se ne odpravi na lov za kakšen DOBER film, ko si tako želi? Verjamem, da je ttežje, ker je manj priložnosti, predsvsem v vzla....ampak to ni A1 vloga...Glendo sem hvalil....ta vloga mi pa zaenkrat ni nič posebnega...ena ljubica več, k je noro zatrapana v poročenega moškega in želi, da se loči od žene.....zj ju je oba v svoji ordinaciji naročila in očitno bo vse povedla...
Mene vloga spominja na vlogo Esperanze v Teresi, pač čisto NE za Roxano. Je pa pri njej tudi problem, ker si ne želi od družine pa to, če se ne motim ... razumem.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Sep 14, 2011 7:43 am
Cristina je napisal/a:
Mateo je napisal/a:
Mene vloga spominja na vlogo Esperanze v Teresi, pač čisto NE za Roxano. Je pa pri njej tudi problem, ker si ne želi od družine pa to, če se ne motim ... razumem.
Mah, ja...ne zdi se mi neki extra pomembna vloga ZANJO!! Čeprav vpliva direktno na glavno igralko....ampak mogoče se potem res drugače izpelje, ko bosta šla Agustin in Magdalena narazen in bo Sofia (Roxana) dobila kakšne druge "finte" ? Je pa res, da ne vem kako bo njena vloga ostala, kam se bo obrnila?
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Sep 14, 2011 7:45 am
Mateo je napisal/a:
Mah, ja...ne zdi se mi neki extra pomembna vloga ZANJO!! Čeprav vpliva direktno na glavno igralko....ampak mogoče se potem res drugače izpelje, ko bosta šla Agustin in Magdalena narazen in bo Sofia (Roxana) dobila kakšne druge "finte" ? Je pa res, da ne vem kako bo njena vloga ostala, kam se bo obrnila?
Boš videl, MOGOČE ti bo pa na koncu le všeč.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Sep 28, 2011 4:06 am
JULIO CESAR - Llueve, PESEM, ki je tema za glavni par, zeeeelo mi je všeč!
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Sep 28, 2011 5:42 am
Bo res šikana, ja
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Sep 30, 2011 10:44 am
NO GERMINA. Viendo el bodrio que es “El Árbol de Gabriel”, esa novela no termina de “germinar” y es muy mala, tanto a nivel actoral, como de libertos. En lo que ha actuaciones se refiere, sólo se salvan Roxana Díaz, Elaiza Gil, Daniela Bascopé, Roque Valero, Alfonso Medina y José Ramón Barreto. Del resto, todos raspados. Y el sábado en la noche escuché esta perla en boca de Roque Valero… “Vamos a celebrar la conmemoración”… una gran cantinflada.
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Sep 30, 2011 10:53 am
Eh, ja ... zopet se je zalomilo.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Sep 30, 2011 10:55 am
Cristina je napisal/a:
Ma, ja...ni najbolj HIT, ampak važno, da Roxana vseeno hvalijo in izvzamejo...
vesna
Število prispevkov : 3100 Location : Ljubljana Registration date : 18/05/2008
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Okt 01, 2011 11:15 am
Mateo je napisal/a:
Cristina je napisal/a:
Saj vem, da je težko najti dobre vloge/projekte ... ampak a ni škoda njenega časa za to? A ji tako ZELO veliko plačajo in tako zelo potrebuje denar?
Ni vsak dan mlajša. Boljše bi bilo, če bi rajši intenzivno ISKALA boljšo priložnost.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Okt 01, 2011 3:29 pm
vesna je napisal/a:
Mateo je napisal/a:
Cristina je napisal/a:
Saj vem, da je težko najti dobre vloge/projekte ... ampak a ni škoda njenega časa za to? A ji tako ZELO veliko plačajo in tako zelo potrebuje denar?
Ni vsak dan mlajša. Boljše bi bilo, če bi rajši intenzivno ISKALA boljšo priložnost.
Jst mislim, da itak potrebuje denar, in je sprejela vlogo, ki ni slabo plačana glede na povedano.....očitno že ni bilo bolj ustrezne ponudbe trenutno....
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Nov 02, 2011 6:20 am
Še ena slika (jih ne zmanjka)....iz premiere....Cristobal in Roxana!
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Nov 02, 2011 6:21 am
“El Arbol de Gabriel” continúa echando raíces en su horario habitual de las 9:00 pm Por Venevision.net
Posted Image El Arbol de Gabriel - VenevisionEn atención a versiones que indican un posible cambio de horario de la telenovela “El Arbol de Gabriel”, Venevisión afirma categóricamente que la obra dramática mantendrá sus transmisiones en su horario habitual de las 9:00 p.m., en la parrilla de programación de Lunes a Sábado.
De esta forma El Canal de La Colina aclara rumores que circulan y que incluso dan cuenta de un corte de la telenovela por baja sintonía, pretendiendo empañar una producción de impecable factura realizada en el país, que congrega 46 talentosos actores venezolanos, y que ha conquistado al público presentando altos índices de audiencia desde su estreno. En tal sentido, Venevisión ratifica que se transmitirá el número de capítulos concebidos originalmente para esta obra dramática.
“El Arbol de Gabriel” cuya trama se encuentra en pleno desarrollo, presenta cinco historias de amor poco convencionales, que abordan la maternidad, la consolidación de la familia y las relaciones humanas, reuniendo en los roles protagónicos a Daniela Bascopé y Jorge Reyes.
Así Venevisión corrobora su compromiso con la producción nacional al brindar al televidente obras dramáticas y espacios producidos totalmente en Venezuela y con calidad de exportación.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Nov 20, 2011 3:45 am
SPREMEMBA ZGODBE ZARADI SLABE GLEDANOSTI....Roxana spremeni look in se bo z glavni igralcem Jorgejem Reyesom združila.....tako bodo upoštevali vse komentarje odkar se je začela novela...
NUEVA TRAMA. Viendo que la novela “El Germinador de Gabriel”, perdón, “La Ramita de Gabriel”, ahhh pues, “El Árbol de Gabriel”, no ha calado en el público venezolano, y su rating cada noche baja y baja, los directivos de Venevisión decidieron darle un nuevo giro a las tramas, y hacer caso a todos los comentarios que he hecho desde que se comenzó a grabar el bodrio, como es el de unir a la pareja de Roxana Díaz y Jorge Reyes. La bella “Sofia” en la trama tendrá cambios de imagen y será mucho más sexy ahora para atrapar al popular animador “Gabriel”. Veremos cómo funciona esto ahora.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jan 08, 2012 3:39 am
Al no lograr aceptación del público
La telenovela “El árbol de Gabriel” transmitida por Venevision de lunes a viernes a las 09.00pm, atraviesa grandes problemas. La historia original de Alberto Barrera resulta bastante innovadora e interesante, pero el público aparentemente aun no está muy convencido.
La pareja conformada por Daniela Bascope y Jorge Reyes no logra traspasar la pantalla. Aunque ambos han comprobado en muchas ocasiones su talento, la realidad es que en esta ocasión no existe “Química”.
El trabajo de Myriam Abre resulta deficiente. Su tono de voz satura y su sobreactuación demuestran que la formación actoral no ha sido su mayor preocupación. No ha dado la talla en su rol de antagonista. Por suerte Roxana Díaz y Cristóbal Lander han dado la cara como los villanos de la historia. Ambos destacan en sus personajes. Otros que también resaltan son Vanessa Di Quatro, Greisy Mena, Mariely Ortega y Roque Valero. Nohely Arteaga, Lourdes Valera y Aroldo Betancourt ya no tienen nada que probar, su talento es indiscutible.
ACTORES DESCONTENTOS POR FALLAS EN LA PRODUCCIÓN
Los actores han manifestado en muchas ocasiones su inconformidad por los retrasos y desorganización de la producción. Están grabando “prácticamente al día” (Hoy lo que sale mañana).
Le hicieron llegar al elenco un memorándum donde informan que quedan suspendidos todos los permisos, sin excepción. La telenovela compite en el horario con la exitosa “Flor Salvaje” que produce Telemundo y transmite Televen, y en muchas ocasiones gana en niveles de audiencia.
vesna
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sre Jan 11, 2012 3:17 pm
Lepo, da Roxano pohvalijo , kot pa sem že velikokrat rekla, ne razumem, kaj dela v tako ceneni produkciji.
vesna
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Jan 14, 2012 7:44 am
Članek na tem linku je bil že skoraj gotovo objavljen na forumu (jaz sem trenutno bolj redko na forumu - pa tudi doma me ni- zato sem malo v zaostanku).
Ampak, če slučajno Mateo tega prispevka in slikce ni videl, objavljam link. V nasprotnem primeru se opravičujem za kopiranje že videnega.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Čet Jan 26, 2012 5:16 am
Članek na tem linku je bil že skoraj gotovo objavljen na forumu (jaz sem trenutno bolj redko na forumu - pa tudi doma me ni- zato sem malo v zaostanku).
Ampak, če slučajno Mateo tega prispevka in slikce ni videl, objavljam link. V nasprotnem primeru se opravičujem za kopiranje že videnega.
Videl, videl... Hvala!!
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011)