Število prispevkov : 10523 Age : 36 Registration date : 17/05/2008
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Sep 04, 2011 5:04 am
Cristina je napisal/a:
Mateo je napisal/a:
Ja, res so bolj realni z leti kot na teliču, tam so vsi kar stari 25let! Res je, s Cristobalom pa sta zakon skupaj....to pa je končno en partner, ki Roxani super pristaja!!! Hmm, ne vem kako bo...vem, da je njegov lik neploden in je poročen z glavno vlogo, in imata otroka, ki ga je on preko spletk "uredil", preko umetne oploditve. Sicer pa je on dvoličnež, in vara ženo z Roxaninem likom, ki pa zase pravi, da ni nobenih povezav med Sofio in Roxano.
Po dolgem času res nekdo, ja, prej so že bili kakšni. Torej sta potem bolj negativca oba ... zna biti zanimivo. Sem pa videla v videu, da Roxana zelo odločno zanika kakršnokoli podobnost nje in njenega lika.
Ja, oba sta negativca, on bolj, ona za svoj lik pravi, da ni lih popolnoma negativka, kajti vse kar naredi naredi za ljubezen do Agustina....Hja, saj opis je tudi tak...je bolj liberalna ženska, ločenka, všeč so ji moški, ki znajo žensko zapeljati ne gleda na njihov stan, uživa v vseh radostih življenje itd....
Kristina Admin
Število prispevkov : 6969 Registration date : 18/05/2008
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Sep 04, 2011 5:05 am
Mateo je napisal/a:
Ja, oba sta negativca, on bolj, ona za svoj lik pravi, da ni lih popolnoma negativka, kajti vse kar naredi naredi za ljubezen do Agustina....Hja, saj opis je tudi tak...je bolj liberalna ženska, ločenka, všeč so ji moški, ki znajo žensko zapeljati ne gleda na njihov stan, uživa v vseh radostih življenje itd....
Ja, potem pa se res razlikuje od Roxane in mi je všeč to.
vesna
Število prispevkov : 3100 Location : Ljubljana Registration date : 18/05/2008
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pon Sep 05, 2011 7:49 am
Res je ZLO ZLO LEPA in mladostna Roxana na teh fotkah s premiere.
Aja? Da njen lik ni tretji? No, mogoče sta z Reyesom izrecno želela, da bi imela čim manj skupnih prizorov (moja hipoteza ).
Sicer pa zanimiv lik, ki ga igra Roxana -če je tak, kot ga je opisal Mateo.
Drugo vprašanje seveda je, če je takšna vloga (ki niti ni tretja po vrsti v tej telenoveli ) dovolj dobra za Roxano. Meni se zdi Roxane že itak škoda za VV, kaj šele za takšno vlogo.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Sep 09, 2011 4:03 pm
vesna je napisal/a:
Res je ZLO ZLO LEPA in mladostna Roxana na teh fotkah s premiere.
Aja? Da njen lik ni tretji? No, mogoče sta z Reyesom izrecno želela, da bi imela čim manj skupnih prizorov (moja hipoteza ).
Sicer pa zanimiv lik, ki ga igra Roxana -če je tak, kot ga je opisal Mateo.
Drugo vprašanje seveda je, če je takšna vloga (ki niti ni tretja po vrsti v tej telenoveli ) dovolj dobra za Roxano. Meni se zdi Roxane že itak škoda za VV, kaj šele za takšno vlogo.
Ja, res je Roxana izredno lepa na teh najnovejših slikah, leta ji ne škodijo!
Ne, njen lik ni tretji, je mislim, da je peti zapovrstjo, sicer pa to zato, ker mora biti le teh pet žensk v ospredju, ki so totalno povezne z bistveno zgodbo telenovele (z otroci Reyesa). Vloga Roxana je zaenkrat v redu opisana, ni slaba, kaj več bom pa lahko komentiral, ko bom kaj videl.
Hja.....res ni glavna vloga, ampak mislim, da je važno kako dobro jo bo odigrala..in kot smo že tisočkrat predebatirali.....Roxana in vsi mi vemo, da lahko dobi boljše vloge, oz. pomembnejše.
Nazadnje urejal/a Mateo Pet Sep 09, 2011 4:17 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Sep 09, 2011 4:17 pm
ENTRADA /dolgočasna za moje pojme
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Sep 10, 2011 12:41 am
Meni pa ni tako slaba, če jo pač pogledaš, je pa res, da se ves čas ponavlja in zna biti dolgočasna.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Sep 10, 2011 7:48 am
No, preveč je mirna....bi bilo boljše, da bi bili vsaj manj statični (slike).
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Sep 10, 2011 7:55 am
UN GERMINADOR. Viendo las fastidiosas y patéticas promociones del Ton Ton Ton de Jorge “Tontón” Reyes, seguidas de los comerciales de la novela “El Germinador de Gabriel”, “La Ramita de Gabriel”, ahh pues “El Árbol de Gabriel”, no le veo mucho futuro a esta novela, ya que el tema de los 5 hijos regados se ve demasiado haladas por los cabellos, amén de que la pareja no pega ni con cola. Además que Jorge Reyes se ve como sobre actuado y ya algo viejo. Sólo vi que sobresalían en sus actuaciones la siempre bella Roxana Díaz y la excelente actriz Elaiza Gil. Ya el 1ero de septiembre será la premiere de esta novela, y esperamos que Venevisión no haga la gracia que hizo cuando “Marimar”, perdón “Natalia del mar”, que sólo pasó un tráiler. No me hablen que morí.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Sep 10, 2011 7:58 am
RATING /prvidel je bil ZELO dobro sprejet!
El Árbol de Gabriel (prom. 9.0) // La Pola (prom. 4.3)
9:00pm: 9.2 vs 3.9 9:15pm: 8.7 vs 4.2 9:30pm: 9.0 vs 4.5 9:45pm: 9.0 vs 4.4
Ampak po komentarjih na forumu pa se vsi zgražajo nad novelo, da je izredno slaba, poden podna, izstopajo le Roxana Diaz, Elaiza Gil, Nohely Arteaga....skratka ko sem bral komentarje je bilo 90% slabih in ostalih 10% pozitivnih! Ampak počakajmo na nadaljevanja!
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Sep 10, 2011 8:01 am
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Sep 10, 2011 8:09 am
Aha, ne vem sicer kaj je krivo, da so jo tako slabo sprejeli, ker vsebina meni niti ni tako napačna.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Sep 10, 2011 8:16 am
1. DEL
+ Izsek Roxane v prvem delu
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Sep 10, 2011 8:26 am
Sem si pogledala tale izsek od Roxane, upam da bodo tudi vnaprej, ker se mi cele ne da gledat.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Sep 10, 2011 8:38 am
Cristina je napisal/a:
Sem si pogledala tale izsek od Roxane, upam da bodo tudi vnaprej, ker se mi cele ne da gledat.
Ne vem sicer kak bo, to imajo na strani VVja posebno stran pać za to novelo in potem so naredli neke tri izseke: dramatični, komični in romatnični (v tem je ROXY).
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Sep 11, 2011 3:39 pm
2. DEL
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pon Sep 12, 2011 1:23 am
Kot je že sama Vesna rekla, komentirajo tudi na venezuelskem forumu, da ima Roxana premalo vlogo, saj je očitno ljubica, ki si vedno želi biti več kot le to in je slepo zaljubljena v Agustina (Cristobal Lander), ki je poročen z njeno dobro prijateljico Magdaleno (Daniela Bascope)....prav Sofia (Roxana) pa je ginekologinja, ki jima je pomagala, da je Magdalena lahko zanosila, s pomočjo umetne oploditve....skratka ne vem kako "dobro" se bo njena vloga razvijala.....Boljše bi bilo, da bi imela glavno vlogo, bi jo mogoče videli še z drugega zornega kota...ali pa celo tista "tečna zlobna "Barbie, ki je mlada žena Jorgea, ki je kot igralka ZANIČ, pa še totalno umetna zgleda.
Upajmo, da bo imela sčasoma Roxy več vloge, kajti zaenkrat so njeni le kakšni 3je prizori na del.....
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pon Sep 12, 2011 1:33 am
Mateo je napisal/a:
Kot je že sama Vesna rekla, komentirajo tudi na venezuelskem forumu, da ima Roxana premalo vlogo, saj je očitno ljubica, ki si vedno želi biti več kot le to in je slepo zaljubljena v Agustina (Cristobal Lander), ki je poročen z njeno dobro prijateljico Magdaleno (Daniela Bascope)....prav Sofia (Roxana) pa je ginekologinja, ki jima je pomagala, da je Magdalena lahko zanosila, s pomočjo umetne oploditve....skratka ne vem kako "dobro" se bo njena vloga razvijala.....Boljše bi bilo, da bi imela glavno vlogo, bi jo mogoče videli še z drugega zornega kota...ali pa celo tista "tečna zlobna "Barbie, ki je mlada žena Jorgea, ki je kot igralka ZANIČ, pa še totalno umetna zgleda.
Upajmo, da bo imela sčasoma Roxy več vloge, kajti zaenkrat so njeni le kakšni 3je prizori na del.....
A tako je. No, nisem si pogledala tega dela, pa tudi praviš, da ni kaj prida Roxane v njem. Škoda res! Upajmo, da se bo njena zgodba dalje bolj razvila.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pon Sep 12, 2011 2:22 am
Cristina je napisal/a:
Mateo je napisal/a:
A tako je. No, nisem si pogledala tega dela, pa tudi praviš, da ni kaj prida Roxane v njem. Škoda res! Upajmo, da se bo njena zgodba dalje bolj razvila.
Hja, ni je nekaj veliko, ampak je pa izredno lušna!!! Jst tudi tako upam.
vesna
Število prispevkov : 3100 Location : Ljubljana Registration date : 18/05/2008
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pon Sep 12, 2011 1:18 pm
Mateo je napisal/a:
Cristina je napisal/a:
Mateo je napisal/a:
Ah, ne vem no. Sej mogoče je moje mnenje mal ekstremno, ampak jst bi raje vidla, če Roxana sploh ne bi igrala v tej telenoveli. Njena vloga je premejhna, Reyes ma glavno vlogo , glavna igralka je petorazredna, celotna telenovela pa... hmmm ... je sploh OK?
Škoda njene lepote in talenta.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pon Sep 12, 2011 2:37 pm
vesna je napisal/a:
Mateo je napisal/a:
Cristina je napisal/a:
Mateo je napisal/a:
Ah, ne vem no. Sej mogoče je moje mnenje mal ekstremno, ampak jst bi raje vidla, če Roxana sploh ne bi igrala v tej telenoveli. Njena vloga je premejhna, Reyes ma glavno vlogo , glavna igralka je petorazredna, celotna telenovela pa... hmmm ... je sploh OK?
Škoda njene lepote in talenta.
Zaenkrat kar delim s teboj isto mnenje....Reyes mi nikakor NI VŠEČ!! Daniela Bascope je simpatična, topla igralka, ampak za glavno vlogo mogoče res ne.....Roxana pa ni v redu "izkoriščena"...z njo bi lahko delali več!! Novela me zaenkrat ni prepričala....prepolna je nekih naključij....mogoče se pa še razvije kaj bolj zanimivega??
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Tor Sep 13, 2011 12:19 pm
PANORAMA - časopis, ki je bil tudi na premieri.....posnetki, kjer elenco pozdravlja, TUDI Roxana!!!
Roxana (1.35)
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Tor Sep 13, 2011 12:35 pm
Aha, tu je pa že bolj skoncetrirana na kamero. Vabijo, vabijo, a telenovela ravno ni, kot praviš.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Tor Sep 13, 2011 12:37 pm
Cristina je napisal/a:
Aha, tu je pa že bolj skoncetrirana na kamero. Vabijo, vabijo, a telenovela ravno ni, kot praviš.
Ti, ti nesramnica...sej pa je čisto normalna...razen pri tistem videu, kjer je očitno, da je kr en bedak snemal! Ko je pa intervju se pa ja mora pogovarjati z novinarjem.
Ne, novela ni baš nekaj...ZAENKRAT, sicer pa je gledanost dobra, pa tudi kritiki je še niso "razstrgali"...
Kristina Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Tor Sep 13, 2011 12:41 pm
Mateo je napisal/a:
Cristina je napisal/a:
Ti, ti nesramnica...sej pa je čisto normalna...razen pri tistem videu, kjer je očitno, da je kr en bedak snemal! Ko je pa intervju se pa ja mora pogovarjati z novinarjem.
Ne, novela ni baš nekaj...ZAENKRAT, sicer pa je gledanost dobra, pa tudi kritiki je še niso "razstrgali"...
Ja, ja res je, saj vidim da je spet notri padla
No, dokler je tako ni slabo, se mi pa ne da trenutno gledati preko interneta, sem bolj tip tvja za takšne stvari.
Mateo Admin
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Tor Sep 13, 2011 12:44 pm
Cristina je napisal/a:
Mateo je napisal/a:
Cristina je napisal/a:
Ja, ja res je, saj vidim da je spet notri padla
No, dokler je tako ni slabo, se mi pa ne da trenutno gledati preko interneta, sem bolj tip tvja za takšne stvari.
Heheh, okey!
Verjamem, sej tudi meni ne....bolj preletim....
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011)