Our Horizont Na forumu najdete webnovele, priljubljene zvezdnike in različne novice. |
|
| EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) | |
| | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Mateo Admin
Število prispevkov : 10523 Age : 36 Registration date : 17/05/2008
| | | | Kristina Admin
Število prispevkov : 6969 Registration date : 18/05/2008
| | | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 9:15 am | |
| - Cristina je napisal/a:
- Torej to je to ... Sicer ta missica dobro izgleda.
Reyesa pa moram pokomentirati glede te slike ... Tarzan!!!! Mah ne vem, če je to lih to, ker to je totalno neznatna missica...dvomimi ni upam, da ni to zadnja odločitev.....tako kot sem rekel, ena najbolj nezanimiva "igralka" bo glavna Ko pa je toliko neizkoriščenih: Chantal Baudaux, Deyalit Lopez, Christina Dieckmann, Marlene De Andrade (zdaj sicer noseča), itd, itd...oni pa neko neznano mis!?? Heheh, zaka pa Tarzan, zaradi drže? | |
| | | Kristina Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 9:23 am | |
| - Mateo je napisal/a:
- Mah ne vem, če je to lih to, ker to je totalno neznatna missica...dvomimi ni upam, da ni to zadnja odločitev.....tako kot sem rekel, ena najbolj nezanimiva "igralka" bo glavna Ko pa je toliko neizkoriščenih: Chantal Baudaux, Deyalit Lopez, Christina Dieckmann, Marlene De Andrade (zdaj sicer noseča), itd, itd...oni pa neko neznano mis!??
Heheh, zaka pa Tarzan, zaradi drže? Ampak po mojem one manj pričakujejo, oz. jih ne rabijo toliko plačati, če je v tem tudi delni problem ... pač glede Roxane pa to. Normalno bi bile vse naštete boljše ... ampak, v čem je problem. Itak potem vedno Roxana na nek način izstopa ... Tudi, drža, obraz (namrščen) ... vse skupaj NI LEPO! Nisem ravno fanica takšnih fotografij (dediji v gatkah) ... sem pa videla že zeloooo bolj všečne (David Beckham ) | |
| | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 9:29 am | |
- Mateo je napisal/a:
- Mah ne vem, če je to lih to, ker to je totalno neznatna missica...dvomimi ni upam, da ni to zadnja odločitev.....tako kot sem rekel, ena najbolj nezanimiva "igralka" bo glavna Ko pa je toliko neizkoriščenih: Chantal Baudaux, Deyalit Lopez, Christina Dieckmann, Marlene De Andrade (zdaj sicer noseča), itd, itd...oni pa neko neznano mis!??
Heheh, zaka pa Tarzan, zaradi drže? Ampak po mojem one manj pričakujejo, oz. jih ne rabijo toliko plačati, če je v tem tudi delni problem ... pač glede Roxane pa to. Normalno bi bile vse naštete boljše ... ampak, v čem je problem. Itak potem vedno Roxana na nek način izstopa ...
Tudi, drža, obraz (namrščen) ... vse skupaj NI LEPO! Nisem ravno fanica takšnih fotografij (dediji v gatkah) ... sem pa videla že zeloooo bolj všečne (David Beckham ) Hja, to je res, ampak avtomatsko bo zato novela manj uspešna, manj gledana (ponavadi). In bi bilo čisto fajn, če bi bila glavna igralka Roxana in zlobnica Christina in bi imela vsaka svoj teren, ki bi ga dobro "peljale" brez, da bi Roxana zasenčila njo, ker je itak glavna oz. svojo vlogo bi odigrala z ali manj pompa...isto Christina bi bila DOBRA zlobnica....magari tudi obratno, ampak bi bilo znatno drugače kot pa pri očitni RAZLIKI med Roxano in to mlado punco, ki verjetno ni nek igralski presežek....lepa pa tudi ni dovolj. Heheheh, ja več ljudi isto meni.....ampak pustimo to....ima nek svoj fan club, ki ga podpira.... | |
| | | Kristina Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 9:33 am | |
| - Mateo je napisal/a:
- Hja, to je res, ampak avtomatsko bo zato novela manj uspešna, manj gledana (ponavadi). In bi bilo čisto fajn, če bi bila glavna igralka Roxana in zlobnica Christina in bi imela vsaka svoj teren, ki bi ga dobro "peljale" brez, da bi Roxana zasenčila njo, ker je itak glavna oz. svojo vlogo bi odigrala z ali manj pompa...isto Christina bi bila DOBRA zlobnica....magari tudi obratno, ampak bi bilo znatno drugače kot pa pri očitni RAZLIKI med Roxano in to mlado punco, ki verjetno ni nek igralski presežek....lepa pa tudi ni dovolj.
Heheheh, ja več ljudi isto meni.....ampak pustimo to....ima nek svoj fan club, ki ga podpira.... Hja, v bistvu gre za neko njihovo politiko, ki je ne razumemo. Lahko pa da bodo itak še desetkrat spremenili zasedbo in bo na koncu čisto drugače ... Lahko,da bo vseeno kakšna bolj "znana" glavna igralka. Tale ti očitno zelo ni všeč. Vsaka mu čast, če ga ima. | |
| | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 9:35 am | |
- Mateo je napisal/a:
- Hja, to je res, ampak avtomatsko bo zato novela manj uspešna, manj gledana (ponavadi). In bi bilo čisto fajn, če bi bila glavna igralka Roxana in zlobnica Christina in bi imela vsaka svoj teren, ki bi ga dobro "peljale" brez, da bi Roxana zasenčila njo, ker je itak glavna oz. svojo vlogo bi odigrala z ali manj pompa...isto Christina bi bila DOBRA zlobnica....magari tudi obratno, ampak bi bilo znatno drugače kot pa pri očitni RAZLIKI med Roxano in to mlado punco, ki verjetno ni nek igralski presežek....lepa pa tudi ni dovolj.
Heheheh, ja več ljudi isto meni.....ampak pustimo to....ima nek svoj fan club, ki ga podpira.... Hja, v bistvu gre za neko njihovo politiko, ki je ne razumemo. Lahko pa da bodo itak še desetkrat spremenili zasedbo in bo na koncu čisto drugače ... Lahko,da bo vseeno kakšna bolj "znana" glavna igralka. Tale ti očitno zelo ni všeč.
Vsaka mu čast, če ga ima. Čisto možno, čeprav se konec meseca začnejo snemanja..... Sigurno ma... | |
| | | Kristina Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 9:37 am | |
| - Mateo je napisal/a:
Čisto možno, čeprav se konec meseca začnejo snemanja.....
Sigurno ma... Aja, to pa ni kaj časa dosti... Btw, zakaj pa takšen naslov? | |
| | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 9:50 am | |
- Mateo je napisal/a:
Čisto možno, čeprav se konec meseca začnejo snemanja.....
Sigurno ma... Aja, to pa ni kaj časa dosti... Btw, zakaj pa takšen naslov? Hm, ne vem...pač kao "gabrielovo drevo (življenja?) Ker gre za moškega, ki daruje spermo in se kasneje v eno izmed bodočih mamic zaljubi.....v tem smislu menda....Men je naslov ZEEELOOOO všeč, čeprav zna biti, da se ne bo obdržal, kot se jih večina ne. | |
| | | Kristina Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 9:54 am | |
| - Mateo je napisal/a:
Hm, ne vem...pač kao "gabrielovo drevo (življenja?) Ker gre za moškega, ki daruje spermo in se kasneje v eno izmed bodočih mamic zaljubi.....v tem smislu menda....Men je naslov ZEEELOOOO všeč, čeprav zna biti, da se ne bo obdržal, kot se jih večina ne. Ja, ja ... to pa je super, če je zaradi tega, očitno je. No, a darovalec bo ... zanimivo, mar se moram "vseliti" v novelo? | |
| | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 10:03 am | |
- Mateo je napisal/a:
Hm, ne vem...pač kao "gabrielovo drevo (življenja?) Ker gre za moškega, ki daruje spermo in se kasneje v eno izmed bodočih mamic zaljubi.....v tem smislu menda....Men je naslov ZEEELOOOO všeč, čeprav zna biti, da se ne bo obdržal, kot se jih večina ne. Ja, ja ... to pa je super, če je zaradi tega, očitno je. No, a darovalec bo ... zanimivo, mar se moram "vseliti" v novelo? Heheheheheh, umiri se | |
| | | Kristina Admin
| | | | vesna
Število prispevkov : 3100 Location : Ljubljana Registration date : 18/05/2008
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 05, 2011 3:43 pm | |
| Sorry ej, ampak men to tko bedno deluje. Mislim... halo! A ni Roxana mogla dobit nobene boljše ponudbe? Zgodba zgleda bedna, glavna ženska vloga je tretjerazredna igralka, Roxani niso hoteli plačati honorarja(in je potem rajši vzela vlogo zlobnice za manj denarja ), pa še ob Reyesu bo morala igrat(kar pomeni, da se bodo vsi spomnili na tisti video ). Vse skupaj mi je povsem nerazumljivo. OK, edini način, da bi to razumela, bi bil, da pač Roxana nujno potrebuje denar in želi ostati doma (predvidevam, da bi nekako nekje v tujini vendarle dobila kakšno vlogo - tudi Norkys jo je na Teliču). | |
| | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Jun 10, 2011 12:13 pm | |
| - vesna je napisal/a:
- Sorry ej, ampak men to tko bedno deluje.
Mislim... halo! A ni Roxana mogla dobit nobene boljše ponudbe? Zgodba zgleda bedna, glavna ženska vloga je tretjerazredna igralka, Roxani niso hoteli plačati honorarja(in je potem rajši vzela vlogo zlobnice za manj denarja ), pa še ob Reyesu bo morala igrat(kar pomeni, da se bodo vsi spomnili na tisti video ). Vse skupaj mi je povsem nerazumljivo. OK, edini način, da bi to razumela, bi bil, da pač Roxana nujno potrebuje denar in želi ostati doma (predvidevam, da bi nekako nekje v tujini vendarle dobila kakšno vlogo - tudi Norkys jo je na Teliču). Tudi meni več ni extra všeč, to, da je Roxana zlobnica na VVju....ko bi lahko bila kje drugje!! Sicer pa Roxana pravi, da je rajši sprejela to vlogo, ker je baje tudi boljša kot glavna, ker ima več "fint" za ustvarjati, boljše konstruirana vloga - BOMO VIDLI! Za glavno vlogo se omenja tudi Elaiza Gil, ki je tudi od Reyesa bivša punca in precej znana igralka v venezueli (Rebeca...etc). | |
| | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Jun 10, 2011 12:19 pm | |
| LA VILLANA: La exuberante Roxana Díaz será la villana en la telenovela que teclea Alberto Barrera, donde lo que sí es seguro es que Jorge Reyes es el protagonista.
CONFIRMADO: Una vez que se recupere de su lesión en uno de sus tobillos, la actriz Elaiza Gil se incorporará a las grabaciones de la telenovela de Alberto Barrera. Mi libélula “La siempreviva”, me reporta que la semana pasada finalmente Gil estampó su gran rúbrica en el contrato que le tenían en Venevisión. Ahora que Gil y Reyes serán los protagonistas en la ficción, y que tendrán a Díaz como antagonista, traigo a colación que estos tres ya estuvieron involucrados en un triángulo amoroso en la vida real hace unos 9 años.
Díaz y Reyes eran pareja cuando la Gil se les metió de por medio y se acabó la relación. Ahora la cosa es a la inversa: en la ficción Reyes y Gil serán pareja y Díaz se les meterá por el medio. ¿Habrá resentimientos entre estos personajes? ¿Revivirán momentos del pasado? ¿Se agarrarán por las greñas Gil y Díaz por Jorge Reyes o esa historia está enterrada? Por ahí dicen que la Díaz aceptó ser la antagonista, porque podrá lucirse mucho mejor, darle mejores matices a su personaje, al que le agregará venenito “de su cosecha”, en el momento justo e indicado. ¡Que se prepare la Gil! Por lo pronto, Reyes quedó frito, porque el pujaba para que en Venevisión contrataran a la actriz colombiana Alejandra Sandoval, quien es su mujer en estos momentos. | |
| | | Kristina Admin
| | | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Jun 11, 2011 8:28 am | |
| | |
| | | vesna
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Jun 11, 2011 9:12 am | |
| | |
| | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Sob Jun 11, 2011 10:26 am | |
| | |
| | | vesna
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 12, 2011 1:30 pm | |
| - Mateo je napisal/a:
- vesna je napisal/a:
- Mateo je napisal/a:
- Cristina je napisal/a:
- PROSIM!!!????
Moj odgovor in komentar je pod P.S.! !
Roxana mora pa res ZELO ZELO potrebovati denar(ali pa si tako želi ostati doma), da je pristala na tole! Jst mislim, da je na Telemundu niso "rabili" na VENEVISION INTERNACIONAL pa je zavrnila vlogo zlobnice, ker novela je itak zopet ena butastih, zato mislim, da je tole vseeno boljše, vsaj zgodba, če že ne elenco...ampak lahko hitro postane isto skropocalo! Ja, pa mogoče je na začetku še mislila, da bo elenco boljši - da bo tudi Norkys - in je zavrnila vlogo VVI-ja. Čeprav... ne vem... zdi se, da bo ta telenovela... kr neki! | |
| | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Ned Jun 12, 2011 1:35 pm | |
| - vesna je napisal/a:
- Mateo je napisal/a:
- vesna je napisal/a:
- Mateo je napisal/a:
- Cristina je napisal/a:
- PROSIM!!!????
Moj odgovor in komentar je pod P.S.! !
Roxana mora pa res ZELO ZELO potrebovati denar(ali pa si tako želi ostati doma), da je pristala na tole! Jst mislim, da je na Telemundu niso "rabili" na VENEVISION INTERNACIONAL pa je zavrnila vlogo zlobnice, ker novela je itak zopet ena butastih, zato mislim, da je tole vseeno boljše, vsaj zgodba, če že ne elenco...ampak lahko hitro postane isto skropocalo! Ja, pa mogoče je na začetku še mislila, da bo elenco boljši - da bo tudi Norkys - in je zavrnila vlogo VVI-ja. Čeprav... ne vem... zdi se, da bo ta telenovela... kr neki! Mislim, da to ni daleč od resnice... | |
| | | Mateo Admin
| | | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Jun 24, 2011 8:46 am | |
| SNEMANJA SE ZAČNEJO V PONEDELJEK, 27. JUNIJA, 2011
NASLOV NAJ BI BIL: EL ARBOL DE LA VIDA
ZGODBA NA GROBO: La historia gira en torno a la vida de un joven que por necesidad y para poder ganarse la vida, comienza a vender su semen... Años despues este hombre se vuelve famoso y exitoso y los errores del pasado regresan, pero esta vez reclamado su paternidad... | |
| | | Kristina Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Jun 24, 2011 9:05 am | |
| Naslov mi je super. Saj tudi sama zgodba ni tako napačna, ane? | |
| | | Mateo Admin
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) Pet Jun 24, 2011 10:28 am | |
- Naslov mi je super. Saj tudi sama zgodba ni tako napačna, ane?
Je dober, ja...čeprav mi je bolj všeč El arbol de Gabriel....ampak ta sedanji je isti kot od Brad Pitta novi film, ki ga že dooolgo hvalim. Zgodba..ja ni slaba...ampak si je nekak ne predstavljam točno kako bo potekala. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) | |
| |
| | | | EL ARBOL DE GABRIEL (Venevision, 2011) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|